Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Postma
Rembrandtplein 32
7944 GG MEPPEL

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

Zondag 31 december zijn wij geopend van 12.00 tot 16.00 uur

Postma úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Scroppino met Limoncello en Prosecco

Villa Massa Limoncello wordt ambachtelijk en met passie gemaakt en is zacht en fris van smaak; het heeft een alcoholpercentage van 30% en geserveerd bij -7 graden uit de vriezer is hij op zijn best of in een heerlijke Scoppino met de Bellussi Prosecco Brut DOC!

 Scoppino met Villa Massa en Bellussi -  uw topSlijter

Ingrediënten
5 bollen citroen sorbetijs
5 bollen roomijs
50 ml Villa Massa Limoncello
250 ml Bellussi Prosecco Brut DOC
citroen

Bereiding
Zet een paar uur van te voren alvast De limoncello, de Prosecco en 4 champagneglazen in de koelkast.
Haal het ijs iets voor de bereiding vast uit de vriezer zodat het iets zachter kan worden voor gebruik.
Mix de bollen roomijs met de bollen citroen-sorbetijs met een mixer of in de blender. Mix dan de Limoncello en de Prosecco erdoorheen.
Verdeel de scroppino over de 4 ijskoude champagneglazen en garneer met een slingertje van citroenschil.

Geniet ervan!

« Terug